FRA STRESS TIL BALANCE

Effektiv forebyggelse og håndtering af stress for både medarbejder og virksomhed

OM MINDMATTER

MindMatter blev stiftet i 2016 fordi jeg som leder længe havde været optaget af stressproblematikken, fordi jeg som medarbejder selv har haft vanskeligt ved at holde stressen på afstand, og fordi jeg som menneske bliver berørt af de alt for mange mennesker, der unødigt bliver ramt af stress hvert år med store personlige og økonomiske omkostninger til følge.

Høj trivsel og høj produktivitet er ingen tilfældighed. Det er muligt at klæde ledere og medarbejdere på til at forebygge stress, og der, hvor stressen desværre alligevel har ramt, er det muligt at kurere den og undgå at din medarbejder havner i en stress-spiral med gentagne sygemeldinger.

MIN BAGGRUND

Min egen baggrund er en Cand.Merc. i International Business fra CBS og 17 års erhvervserfaring bl.a. som konsulent i organisatorisk forandringsledelse samt som leder i både privat og offentlig regi. Se min linkedIn profil.

Jeg har taget Danmarks mest anerkendte stress-rådgiver uddannelse hos Matzau Erhvervspsykologer og er certificeret HeartMath coach, der er teknikker til at skabe indre balance, optimere egen energistyring og øge sin psykiske robusthed.

HVORFOR SKAL DU VÆLGE MIG?

I MindMatter specialiserer jeg mig inden for området stresshåndtering i vidensvirksomheder. Her dækker jeg hele problematikken fra forebyggelse til behandling og fra medarbejder til team og leder.

Jeg lægger vægt på holdbare løsninger og på at kunne levere reel værdi. Derfor henviser jeg hellere til en anden, hvis jeg ikke er den rette til opgaven, end at gå på kompromis.

Kontakt mig for en uforpligtigende snak om hvordan I bedst kan opnå trivsel, organisatorisk robusthed og høj produktivitet i jeres organisation.

HEARTMATH