FRA STRESS TIL BALANCE

Effektiv forebyggelse og håndtering af stress for både medarbejder og virksomhed

STYRK DIN EGEN ROBUSTHED

– en introduktion til robustheds-begrebet og hvad du selv kan gøre for at øge din egen robusthed

Foredraget giver deltagerne en introduktion til, hvad man selv kan gøre for at opnå et større mentalt overskud, blive bedre til at håndtere udfordringer, bevare overblikket og agere velovervejet.

Deltagerne får viden om, hvad der skaber stress, hvordan de kan forebygge stress og i stedet søge at skabe en tilværelse i ”flow”, dvs. et arbejdsliv, hvor man trives, udvikler sig, udnytter sine styrker og præsterer.

Foredraget fokuserer udelukkende på hvad man kan gøre individuelt og berører hverken ledelse, arbejdsmiljø, sociale relationer eller andre vigtige emner, når det handler om at forebygge og håndtere stress på arbejdspladsen.
Undervejs vil der være små individuelle øvelser og evt. diskussion i plenum eller to-og-to.

Målgruppe: alle, der er interesseret i ovenstående og som føler sig relativt velfungerende i en travl hverdag.

Pris: kr. 4.900 ex. moms og kørsel, for grupper op til 20 personer. For større grupper aftales prisen særskilt. Evt. udgifter til forplejning samt lokaleleje er ikke indeholdt i prisen.

Tidsramme: 2½-3 timer inkl. pause.

Kontakt: Ring eller skriv, så vi kan aftale et foredrag, der er tilrettelagt præcist til jeres gruppe.

“Krestina giver […] nogle gode timer, hvor den enkelte medarbejder får tid og ro til at få hjerte, krop og hjerne til at reflektere over hverdagen. Undervejs benytter Krestina brugbare øvelser, som vi tager med os hjem. Krestina har en positiv udstråling, en god stemmeføring og man befinder sig godt i hendes selskab.” Liva Andersen, 2017